KRYEFAQJA » Tag Archives: Hand Bike

Tag Archives: Hand Bike

Nis Maratona e Tiranës

Nis Maratona e Tiranës

Në kryeqytet që prej orës 9:10 ka nisur Maratona “Tirana 2016”. Në të marrin pjesë rreth 1 200 vrapues të moshave të ndryshme. Maratona, një aktivitet i organizuar nga Bashkia e Tiranës dhe Federata Shqiptare e Atletikës, synon ta regjistrojë Tiranën në hartën e maratonave që organizohen në shumë qytete …

Më shumë