KRYEFAQJA » Tag Archives: hap i madh perpara

Tag Archives: hap i madh perpara

Reforma në Drejtës, komisioni i posaçëm miraton në parim projektin

Reforma në Drejtës, komisioni i posaçëm miraton në parim projektin

Maxhoranca e majtë dhe opozita e djathtë kanë rënë dakord në komisioni i posaçëm për Reformën në Drejtësi, që të miratojnë në parim të projektit kushtetues të ekspertëve ndërkombëtarë. “Qëndrimi i opozitës është votimi pro për fillimin e diskutimit nen për nen” tha deputeti demokrat Eduard Halimi. Ai tha se …

Më shumë