KRYEFAQJA » Tag Archives: hapësirën ndërkufitare Shqipëri-Kosovë

Tag Archives: hapësirën ndërkufitare Shqipëri-Kosovë

Dy projekte për zhvillimin ndërkufitar Shqipëri-Kosovë

Shqipëria dhe Kosova do të propozojnë në nivel ministrish financimin e dy projekteve në hapësirën ndërkufitare midis dy vendeve. Ministrja e zhvillimit urban Eglantina Gjermeni bëri të ditur pas shpalljes së fituesve të konkursit “Profesionistët e rinj për zhvillimin ndërkufitar” se financimi për projektet fituese do të paraqitet në mbledhjen …

Më shumë