KRYEFAQJA » Tag Archives: hapjen e Partisë Demokratike

Tag Archives: hapjen e Partisë Demokratike

Basha: Vendim për të qënë i hapur për këdo që kërkon të aderoje dhe të kontribuoje për largimin e qeverisë

Basha: Do vendosim taksën e sheshtë 9 përqind

Lulzim Basha ka shpallur para deputetëve , vendimin për hapjen e Partisë Demokratike. Në mbledhjen e grupit parlamentar zhvilluar me dyer të mbylluara, Basha i kërkoi ligjvënësve të hartojnë platformën e tyre në funksion të këtij synimi, me ambicien që Partia demokratike të vije në pushtet. Edhe pse për mediat …

Më shumë