KRYEFAQJA » Tag Archives: Harito

Tag Archives: Harito

Tiranë: Deri në fund të verës 2017, transmetimet nga analoge, tërësisht në numerike

Tiranë: Deri në fund të verës 2017, transmetimet nga analoge, tërësisht në numerike

Ligji i miratuar nga kuvendi me 30 mars të këtij viti “Për lirimin e Frekuencave të Dixhital-Dividentit”, parashikon mbulimin e pjesshëm të kostove shtesë të kalimit nga analog në numerik të transmetimeve televizive operatorëve ekzistues analogë lokalë/rajonalë, operatorëve me eksperiencë në transmetimet numerike si dhe operatorëve privatë historikë kombëtarë. Drejtori …

Më shumë

Ofeta të reja për punësim në administratën publike

Plani i rekutimit për vitin 2017, parashikon rreth 1100 vende të lira pune në administratën publike, nga të cilët rreth 600 janë për nivel specialistësh. Ministrja e inovacionit dhe adminstratës publike Milena Harito, theksoi se pozicionet e përgjegjësve apo drejtuesve më të lartë do të shërbejnë për promovimin meritokratik, ndërsa …

Më shumë

Harito: Objektivi për 2025: Në administratë të mos qarkullojë asnjë fije letër, çdo gjë në format dixhital

Harito: Objektivi për 2025: Në administratë të mos qarkullojë asnjë fije letër, çdo gjë në format dixhital

Në Shqipëri ekziston një nga praktikat më të mira në rajon të aplikimit të një infrastrukture dixhitale moderne. Në analizën vjetore të dikasterit që drejton prej më shumë se tre vjetësh, Ministrja për Inovacionin dhe Administraten Publike Milena Harito, vlerësoi faktin që falë lidhjes përmes një infrastrukture dixhitale të vetme …

Më shumë

Harito në Forumin e Parisit: Shqipëria rol lider në Ballkan për ndërlidhjen dixhitale

Shqipëria me mbështetjen e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal dhe BE-së ka marrë një rol lider në Ballkan në drejtim të ndërlidhjes dixhitale. Deklarata është bërë nga ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito, gjatë Samitit të tretë për Ballkanin Perëndimor që po zhvillohet sot në Paris. Gjatë fjalës së …

Më shumë

Harito rreth veçorive të Progres Raportit 2015

Është mbyllur sot faza e katërt dhe e fundit e konsultimeve për reflektimet e gjetjeve të Progres Raportit 2015, bazuar në Direktivë Europiane 2000/31/EC, per amendimet e Ligjit për Tregëtinë Elektronike. Rregullimin me ligj i përmbajtjes dhe rregjistrimit të portaleve online, lufta kundër terrorizmit, qëndrimi karshi rasteve të përdorimit të …

Më shumë