KRYEFAQJA » Tag Archives: hartimin e një strategjie gjithëpërfshirëse

Tag Archives: hartimin e një strategjie gjithëpërfshirëse

Rama: Hartimin e një strategjie gjithëpërfshirëse për industrinë e përpunimit të mbetjeve

Rama të martën në mbrëmje në "Skai"

Situata e mbetjeve në Shqipëri duhet disiplinuar me ligj gjithpërfshirës dhe kjo është ajo që parashikon ligji i fundit. Kryeministri Rama në një takim me kryetarët e bashkive në vend dhe përfaqësues të biznesit të përpunimit të mbetjeve, ka këmbëngulur në kuptimin e drejtë të zgjidhjeve që ofron ligji i …

Më shumë