KRYEFAQJA » Tag Archives: Henrik Hansen

Tag Archives: Henrik Hansen

EBU vlerëson reformimin e TVSH

EBU vlerëson reformimin e TVSH

EBU vlerëson publikisht reformimin e RTSH, një proces që ka nisur dhe po zhvillohet tashmë, si edhe konfirmon mbështetjen përmes projekteve të bashkëpunimit dypalësh. Përfaqësuesit e Unionit Evropian të  Transmetuesve u takuan këtë javë me përfaqësuesit e Radio Televizionit Shqiptar për të vlerësuar nevojat e  transmetuesit publik në zhvillimin e …

Më shumë