KRYEFAQJA » Tag Archives: heqje ekskluziviteti

Tag Archives: heqje ekskluziviteti

Parlament, komisionet diskutojnë rreth ekskluzivitetit të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”

China Everbright Limited pronare e aeroportit ndërkombëtar "Nënë Tereza"

Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto si dhe ai i Financave, Arben Ahmetaj, kanë dhënë të mërkurën para komisionit parlamentar të ekonomisë më shumë hollësi rreth marrëveshjes së arritur me Kompaninë “Tirana Airport Partners” për zvogëlimin e rrezes së ekskluzivitetit të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”. Marrëveshja e lidhur në …

Më shumë