KRYEFAQJA » Tag Archives: hetim i pavarur per letrat e panamase mosak fonseca

Tag Archives: hetim i pavarur per letrat e panamase mosak fonseca

Panama, do të ngrihet një komision i pavarur për hetimin e letrave

hetim i pavarur per letrat e panamase mosak fonseca

Panamaja do të krijojë një komision të pavarur për të rishikuar praktikat financiare të vendit, pas rrjedhjes së informacioneve të firmës ligjore Mosak Fonseka. “Qeveria panameze, përmes ministrisë së jashtme, do të krijojë komisionin me ekspertë vendas dhe të huaj për të vlerësuar praktikat dhe për të propozuar miratimin e …

Më shumë