KRYEFAQJA » Tag Archives: hetimi dyjavor

Tag Archives: hetimi dyjavor

Ndalohen drejtoresha dhe një infermiere e Qendrës së Zhvillimit Social në Shkodër

Në bazë të një hetimi dyjavor të Prokurorisë së Shkodrës, sot janë ndaluar drejtoresha dhe një infermiere e Qendrës së Zhvillimit Social në këtë qytet. Keto dy shtetase dyshohen për veprën penale të shpërdorimit të detyrës, pasi ndaj pacientëve me sëmundje të shëndetit mendor në këtë qendër është ushtruar dhunë …

Më shumë