KRYEFAQJA » Tag Archives: hetimi mbi tahirin

Tag Archives: hetimi mbi tahirin

“Çështja Tahiri”, Kolegji Zgjedhor pushon gjykimin për ish deputetin

Ceshtja Tahiri

Kolegji Zgjedhor pushon çështjen dhe shpall mos-kompetencën për ankimimin e ish-deputetit Dashamir Tahiri, i cili kërkon shfuqizimin e vendimit të KQZ-ës për heqjen e mandatit të deputetit. Pas një séance maratonë, kolegji në gjykatën e Apelit, vendosi të dërgojë çështjen në Gjykatën Administrative të shkallës së parë për shqyrtim. Në …

Më shumë