KRYEFAQJA » Tag Archives: .jpg

Tag Archives: .jpg

Beqaj: Shqipëria, pikë referimi për neuroshkencat në rajon

ilir beqaj, ministri i shendetesise, rajon, neuroshkencat,.jpg

Kongresi i parë i Neuroshkencave, i cili po mbahet prej dy ditësh në Tiranë, ka mbledhur profesionistët më të spikatur neurologë, neurokirurgë, psikiatër, radiologë dhe infermierë nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Mali i Zi. Në fjalën e tij përshëndetëse Ministri i Shendetësisë vlerësoi se për këto grup sëmundjesh me barrë …

Më shumë