KRYEFAQJA » Tag Archives: “Përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri- Marok?”

Tag Archives: “Përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri- Marok?”

“Përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri-Marok?”, sqarim i RTSH

"Përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri- Marok?", sqarim i RTSH

Radio-Televizioni Publik Shqiptar në një sqarim publik bëri të ditur se përse nuk u transmetua ndeshja miqësore Shqipëri- Marok, zhvilluar në stadiumin “Loro Boriçi” të qytetit të Shkodrës, ditën e mërkurë në mbrëmje. “Duke lënë mënjanë, gjithçka që është thënë dhe shkruar qoftë nga njerëz të painformuar, apo më keq …

Më shumë