KRYEFAQJA » Tag Archives: “Sigma Interalbanian” sponsor gjeneral i Federatës Shqiptare të Tenisit

Tag Archives: “Sigma Interalbanian” sponsor gjeneral i Federatës Shqiptare të Tenisit

“Sigma Interalbanian” sponsor gjeneral i Federatës Shqiptare të Tenisit

“Sigma Interalbanian” sponsor gjeneral i Federatës Shqiptare të Tenisit

Është nënshkruar të hënën në kryeqytet një marrëveshje bashkëpunimi midis Federatës Shqiptare të Tenisit dhe kompanisë së sigurimit “Sigma Interalbanian”, pjesë e “Vienna Insurance Group”. Kjo marrëveshje e bën këtë kompani sponsor gjeneral të kësaj Federate. Duke folur gjatë ceremonisë së nënshkrimit, Drejtori i Përgjithshëm i SIVIG-ut, Klajdi Çitozi, e …

Më shumë