KRYEFAQJA » Tag Archives: “Transatlantik Albania”

Tag Archives: “Transatlantik Albania”

Qeveria prish marrëveshjen me “Transatlantik Albania”, përfiton “Albpetrol”

Qeveria marrëveshjen me “Transatlantik Albania”, përfiton "Albpetrol"

Qeveria shqiptare ka prishur marrëveshjen konçesionare me kompaninë e naftës “Transatlantik Albania”, duke i marrë dy vendburime të naftës që kjo kompani shfrytëzonte për t’ia dhënë në dorëzim kompanisë shtetërore Albpetrol. Bëhet fjalë për dy puse nafte që ndodhen në zonën e Gorishtit dhe Cakranit. Vendimin e mori ministri i …

Më shumë