KRYEFAQJA » Tag Archives: “Udhëtar në zabelet me ullishta”

Tag Archives: “Udhëtar në zabelet me ullishta”

Hollandezët-Projekt zhvillimi të agro-turizmit në Qeparo

Fshati Qeparo mund të bëhet një model i zhvillimit të agro-turizmit shqiptar. Sipas standardit që duan të krijojnë aty 8 ekspertë holandezë të arkitekturës, urbanizmit dhe agro-turizmit. “Udhëtar në zabelet me ullishta” emërtohet projekti i tyre për një zhvillim të qëndrueshëm të turizmit në Shqipëri, që konsiston në këshillime të …

Më shumë