KRYEFAQJA » Tag Archives: “Vendeka Bilgi”

Tag Archives: “Vendeka Bilgi”

Kompania turke fiton koncesionin për Rrugën e Kombit

Komisioni i Vlerësimit të Ofertave në ministrinë e transporteve ka shpallur kompaninë fituese e cila do të vijoje ndërtimin, operimin, mirëmbajtjes dhe rehabilitimit e autostradës Milot-Morinë. Kompania fituese është turkja “Vendeka Bilgi”. Kjo kompani është përfaqësuesja e bashkimit të përkohshëm i 5 shoqërive turke. Koncensionari ka vlerën e 5.6 milion …

Më shumë