KRYEFAQJA » Tag Archives: “Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian”

Tag Archives: “Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian”

Xhezon Katz “Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian”

Xhezon Katz në analizë- opinion të publikuar në Uashington Times me titull “Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian” vlerëson rolin e kryetarit të kuvendit Ilir Meta në pozicionin e moderatorit të politikës shqiptare dhe më gjerë. Opinionisti Xhezon Katz shkruan për kryetarin e Kuvendit, se është …

Më shumë