KRYEFAQJA » Tag Archives: amnistia

Tag Archives: amnistia

Manjani: Nga amnistia përfitojnë 670 të dënuar, mes tyre 15 gra

Amnistia e këtij viti  është marr në analizën e deputetëve në Komisioni Parlamentarë të Ligjeve. Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani pranoi se kjo amnisti bëhet me qëllim të ndryshimit të shpeshtë të legjislacionit dhe i drejtohet grupeve të margjinalizuara.  Manjani raportoi se të dënuarit që lirohen me këto kushte janë …

Më shumë

Qeveria: Gati amnistia 2016

Peqin, vetëvrasja e të dënuar në kushtet e tronditjes psiqike

Qeveria shqiptare miratoi në mbledhjen e saj të së mërkurës, amnistinë e propozuar nga Ministria e Drejtësisë për festat e fundvitit. Nga kjo amnisti përfitojnë rreth 1000 persona të cilët do të lirohen menjëherë nga vendet e vuajtjes së dënimit, ndërsa rreth 3000 të tjerë përfitojnë ulje dënimi. Ligji përkatës …

Më shumë