KRYEFAQJA » Tag Archives: Autoriteti i Konkurrencës

Tag Archives: Autoriteti i Konkurrencës

Rritja e çmimit të gazit të lëngshëm, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin

Rritja e çmimit të gazit të lëngshëm, Autoriteti i Konkurrencës nis hetimin

Autoriteti i Konkurrencës nisi hetimin e thelluar në të gjitha segmentet e tregut të ngarkim – shkarkimit, importit, depozitimit dhe shitjes me shumicë të produktit gaz i lëngshëm për konsum familjar dhe biznes. Vendimi i vjen pas përfundimit të hetimit paraprak që ky institucion ndërmori në fillim të vitit, kohë …

Më shumë

“Lantus” tregëtohet me kushte

"Lantus" tregëtohet me kushte

Medikamenti i insulinës, një prej më jetikëve për diabetikët, po tregëtohet me kushte. Sipas hetimeve nga Autoriteti i Konkurrencës, kompania e vetme që ka të drejtën e tregtimit të  insulinës “Lantus”, “ Fufarma”, i detyron farmacistët që për çdo pako insulinë të blejnë edhe 10 pako të një medikamenti tjetër. …

Më shumë