KRYEFAQJA » Tag Archives: Bankers Petroleum

Tag Archives: Bankers Petroleum

Qeveria do të çojë “Bankers petroleum” në arbitrazh

Qeveria do të çojë "Bankers petroleum" në arbitrazh

Konflikti i qeverisë shqiptare me kompaninë e kërkimit dhe prodhimit të naftës “Bankers petroleum” do të zgjidhet në arbitrazh. Burime zyrtare thanë për TVSH, se pas shqyrtimit për afro një muaj të dokumentacionit, grupi i punës i përbërë nga Agjensia Kombëtare e Burimeve Natyrore, ministria e energjitikës dhe avokatura e …

Më shumë