KRYEFAQJA » Tag Archives: bashkia vlore

Tag Archives: bashkia vlore

Bashkia Vlorë e para bashki në vend që nënshkruan Planin Lokal të Mbrojtjes së Fëmijëve

Bashkia Vlore ka gati Planin Lokal të Mbrojtjes së Fëmijëve. Puna e përbashkët e specialistëve të pushtetit lokal dhe prezencës së OSBE-së nga sot do nisë zbatimin konkret. Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë në këtë aktivitet deklaroi se mbrojtja e fëmijëve sot, përcakton të ardhmen e tyre. Ambasadori i …

Më shumë