KRYEFAQJA » Tag Archives: burgjet

Tag Archives: burgjet

Manjani i ashpër me prokuorinë

Manjani i ashpër me prokuorinë

Ministri shqiptar i drejtësisë Ylli Manjani ka shprehur pakënaqësinë e tij për veprimtarinë e prokurorisë, ndërsa ka kërkuar ndryshimin rrënjësor të punës së saj. Duke folur në komisionin parlamentar të ligjeve zoti Manjani bëri të ditur se një kontroll i 2 mijë dosjeve në 8 prokurori të vendit, ka vërejtur …

Më shumë

Manjani: Ndryshimi i politikave penale, ul mbipopullimin e burgjeve

Parlamenti miraton amnistinë, përfitojnë 720 persona

Autoritetet të Ministria e Drejtësisë, po shikojnë mundësinë e ndryshimit të politikave penale, me synim uljen e mbipopullimit në burgjet shqiptare. Ministri i ri i drejtësisë, Ylli Manjani, gjatë prezantimin të martën në Tiranë të dokumentit të politikave për uljen e mbipopullimit në burgje dhe paraburgime, tha se “ne jemi …

Më shumë