KRYEFAQJA » Tag Archives: cela

Tag Archives: cela

Prezantohet aplikacioni i OSHEE Mobile

Prezantohet aplikacioni i OSHEE Mobile

OSHEE prezantoi të enjten aplikacionin OSHEE Mobile, një risi teknologjike për të ndihmuar qytetarët të kryejnë shërbimet online. Me anë të aplikacionit OSHEE Mobile çdo përdorues i një telefoni “smart” mundet të regjistrohet për të patur llogarinë online pranë kompanisë; të kontrollojë konsumin dhe faturën mujore; të kryejë pagesa të …

Më shumë

OSHEE, investime në Gjirokastër. Çela: 4 mln dollarë për këtë vit

oshee, gjirokaster, 4 miljon dollare, cela, investime ne energjitike

Vetëm përgjatë këtij viti operatori i shpërndarjes së energjisë elektrike parashikon 4 mln dollarë investime në qarkun e Gjirokstrës. Gjatë inspektimit të punimeve për investimin në dy fidera prej 20 kilovolt në lagjet muzeale të qytetit të gurtë, administratori i OSHEE-së Adrian Çela sqaroi se çfarë pritet të sjell ky …

Më shumë