KRYEFAQJA » Tag Archives: cmimet

Tag Archives: cmimet

Çmimet e referencës; Problem për biznesin

dogana-tirane, drejtoresha e doganes, brunilda, cmimet, ndryshim i metodes llogaritese, ekonomi

Në një forum biznesi të organizuar nga dhoma amerikane e tregëtisë me drejtorinë e përgjithshme të doganave, sipërmarrësit ngriten si shqetësim aplikimin e çmimit të referencës dhe procesin e skanimit në dogana. Nëse për çmimet e referencës administrata doganore u angazhua të ndryshojë metodën e llogaritjes, për vonesat në procesin …

Më shumë