KRYEFAQJA » Tag Archives: garanci

Tag Archives: garanci

Rama, në 32 muaj qeverisje janë ndërmarrë operacione jetike për ekonominë dhe biznesin

Miratimi i Reformës në Drejtësi do të shtoje garancitë për biznesin dhe investitorët e huaj. Duke iu përgjigjur shqetësimit të një sipërmarrësi në lidhje me zvarritjet në gjykata, kryeministri Edi Rama,u shpreh se e vetmja zgjidhje, është miratimi i paketës së reformës në drejtësi. Ligji i ri i pronave, sipas …

Më shumë