KRYEFAQJA » Tag Archives: gjyqtarë

Tag Archives: gjyqtarë

Reforma në Drejtësi, pedagogët përzgjedhin kandidatët për KLGJ dhe KLP

gjyqtare, kandidatet e klp, klgj, perzgjidhen, pedagoge, drejtesi

Pedagogët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkollës së Magjistraturës përzgjodhën sot me votim të fshehtë gjashtë kandidatë për anëtarë të Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe Këshillit të Lartë Gjyqësor. Fituesë janë Mirela Bogdani e cila kandidon për dy vende njëkohësisht, Erjon Muharremaj, Maksim Qoku, Eneida Sema, dhe Oriona Muçollari. …

Më shumë

Balla: Jo në listat e deputetëve gjyqtarët dhe prokurorit që nuk kanë kaluar vettingun

Balla: Jo në listat e deputetëve gjyqtarët dhe prokurorit që nuk kanë kaluar vettingun

Partia Socialiste ka paraqitur një propozim të ri për ndryshime në kodin zgjedhor i cili nëse miratohet do të aplikohet në zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit. Propozimi synon radikalizimin e qëndrimit ndaj gjyqtarëve apo prokurorëve që nuk kanë kaluar në procesin e vettingut. Deputeti socialist dhe bashkëkryetari i komisioni të …

Më shumë

Gjyqtarja Majlinda Andrea do të gjykohet normalisht për akuzën për korrupsion

majlinada andrea, gjyqtare, gjykohet normalisht, korrupsion

Gjyqtarja e Gjykatës së Lartë Majlinda Andrea e akuzuar për korrupsion do të vijojë procesin në gjykim normal. Pesëshja e gjyqtarëve që por shqyrtojnë këtë çështje ka refuzuar kërkesën për gjykim të shkurtuar, që do të sillte automatikisht edhe veçimin e dosjes për bashkëshortin e saj. Prokuroria paraqiti nw kwtw …

Më shumë