KRYEFAQJA » Tag Archives: hage

Tag Archives: hage

Gjykata Speciale me marrëveshje të përkohshme me Hollandën

Si do të zgjidhen ata që do të kontrollojnë gjyqtarët dhe prokurorët?

Gjykata Speciale për Kosovën mund të nisë punën me një marrëveshje të përkohshme për selinë, deri në miratimin e Marrëveshjes me Kosovën nga Parlamenti i Hollandës, ka konfirmuar ambasadorja holandeze në Prishtinë, Gerrie Willems. Marrëveshja për Gjykatën Speciale me vendin mikpritës, Holandën, nuk është miratuar ende nga Parlamenti hollandez, për …

Më shumë

6 vjet nga vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare pro pavarësisë së Kosovës

Sot bëhen 6 vjet që kur Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë në Hagë shpalli vendimin këshillëdhënës, sipas të cilit deklarata e shpalljes së njëanshme të pavarësisë së Kosovës nuk ka shkelur të drejtën ndërkombëtare. Me 10 vota pro dhe 4 kundër anëtarët e Gjykatës Ndërkombëtare të Hagës vendosën në favor të …

Më shumë