KRYEFAQJA » Tag Archives: diktatura

Tag Archives: diktatura

Insiativa “Kujtesa si Mision” për të rishkruar historinë

Insiativa “Kujtesa si Mision”

Historianët vlerësojnë se nxënësit në Shqipëri, edhe pas 26 vitesh demokraci, e kanë ende të vështirë të perceptojnë nga tekstet shkollore të vërteten historike pas viteve ’20 të shekullit të kaluar. Kjo sipas tyre për shkak të mungesës së koncepteve bazë, fakteve, dokumentave origjinalë të fshira gjatë kohës së dikaturës …

Më shumë

Forumi i Crans Montanas, presidentit Nishani i akordohet “Çmimi i Fondacionit për vitin 2016”

Forumi i Crans Montanas, presidentit Nishani i akordohet "Çmimi i Fondacionit për vitin 2016"

Forumi i Crans Montanas i mbajtur ditët e fundit në Vienë, ka zhvilluar një ceremoni të veçantë ku ka ndarë “Çmimin e Fondacionit për vitin 2016”. Ai u akordohet liderëve të ndryshëm evropianë dhe botërorë, në shenjë mirënjohje dhe vlerësimi për angazhimin publik në promovimi e vlerave demokratike dhe një …

Më shumë