KRYEFAQJA » Tag Archives: gjoba

Tag Archives: gjoba

Veliaj: Sistem pikëzimi per operatorët e transportit publik

veliaj, parku, liqeni, kendi i forces, pajisje te reja

Operatorët e transportit publik në Tiranë do t’i nënshtrohen sistemit të pikëzimit si mënyrë kontrolli për respektimin orareve dhe plotësimin e kushteve për udhëtim normal të qytetarëve. Pasditen e djeshme kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, mori pjesë në analizën vjetore të punës së Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorit, …

Më shumë

Masat e Policisë Rrugore

policia rrugore, shqiperi, gjoba, arrestime

Mospërdorimi i rripit të sigurimit vetëm në 24 orët e fundit ndëshkon 966 qytetarë. Në njoftimin e policisë bëhet e ditur se në zbatim të Kodit Rrugor vetëm gjatë të mërkurës janë marrë 2 513 masa administrative, 2 drejtues mjetesh janë vënë në pranga pasi nuk ishin të pajisur me …

Më shumë

Kontroll për cilësinë e karburanteve

Sarandë, vrasje në një pikë karburantesh

Inspektoriati Shtetëror Teknik dhe Industrial ka vijuar intensivisht inspektimet në të gjitha subjektet e tregtimit me shumicë e pakicë të karburanteve dhe të lëndëve djegëse. Gjatë muajit maj, inspektorët kanë ushtruar kontrolle në të gjithë vendin, duke gjobitur 19 subjekte, të cilat rezultuan në shkelje të ligjit. Inspektoriati, parashikon të …

Më shumë

Task Force, kontroll mbi të gjitha objektet me veprimtari në zonën bregdetare

bregdet, task force, kushtet higjeno-sanitare, gjoba, pastrim

Të gjitha baret, restorantet dhe hotelet që ushtrojnë veprimtarinë e tyre pranë zonave bregdetare do të jenë subjekt i kontrollit të Task Forces për sezonin turistik ngritur nga Inspektoriatit Shtetëror Shëndetsor për derdhjen e ujrave të zeza. Nëse gjatë këtij kontrolli do të vërtetohet derdhje e ujrave të zeza në …

Më shumë