KRYEFAQJA » Tag Archives: arsimi i larte

Tag Archives: arsimi i larte

Rama takon trupën e re drejtuese të universiteteve publike: Të jetësojmë reformën në arsimin e lartë

Rama takon trupën e re drejtuese të universiteteve publike: Të jetësojmë reformën në arsimin e lartë

Kryeministri Edi Rama priti të mërkurën në një takim të veçantë, trupën e re drejtuese të universiteteve, rektorë dhe dekanë të zgjedhur pas përfundimit me sukses të procesit të votimit, për këto poste.“Dëshiroj në radhë të parë t’ju uroj të gjithëve për fitoren e zgjedhjeve dhe po ashtu t’ju uroj …

Më shumë

Zgjedhje në universitetet publike

Universitetet publikojnë kuotat e lira, maturantët të nxitojnë

Në të gjithë universitetet publike të Shqipërisë, studentet dhe stafi akademik, i janë drejtuar qendrave të votimit për të zgjedhur drejtuesit e rinj. Nëpërmjet votës së drejtëpërdrejtë do të zgjidhen 14 rektorë në nivel kombëtar, 55 dekanë dhe 155 drejtues departamentesh. Një trupë prej 170 vëzhguesish, mes tyre edhe punonjës …

Më shumë