KRYEFAQJA » Tag Archives: bujqesia

Tag Archives: bujqesia

Panariti dhe Vllahutin diskutojnë mbi rrjetet tregëtare europiane të ushqimit në Shqipëri

Panariti dhe Vllahutin diskutojnë mbi rrjetet tregëtare europiane të ushqimit në Shqipëri

Ministria Bujqësisë dhe Delegacioni Europian në Tiranë, po shqyrtojnë rrugët e rritjes së pranisë së rrjeteve tregëtare europiane të ushqimit në Shqipëri. Gjatë një takimi midis ministrit Edmond Panariti dhe ambasadorja e BE në Shqipëri, Romana Vlahutin, pala shqiptare ka propozuar krijimin e platformave te integruara për çmimet me shumicë …

Më shumë

Bujqësi, Qeveria dhe BERZH marrëveshje kreditimi 15 milionë euro

Bujqësi, Qeveria dhe BERZH marrëveshje kreditimi 15 milionë euro

Qeveria shqiptare  dhe BERZH, firmosën një marrëveshje kreditimi në fushën e bujqësisë. Sipas ministrit të bujqësisë Edmond Panariti, sipas kësaj marrëveshjeje do të aktivizohen bankat e nivelit të dytë, ku garantë do të jenë qeveria shqiptare dhe BERZH. “Krijimi i një fondi të garancisë që do të jetë zanafilla e …

Më shumë