KRYEFAQJA » Tag Archives: Durrësi

Tag Archives: Durrësi

Kadastrat drejt dixhitalizimit

Kadastrat drejt dixhitalizimit

Banorët e Tiranës dhe Durrësit shumë shpejtë do të kenë mundësinë të kenë informacione të sakta dhe me vlerë ligjore për pronat e tyre. Së shpejti kadastra në këtë zonë do të kalojë në sistemin dixhital. Kjo do të mundësohet përmes bashkëpunimit të qeverisë shqiptare me agjencinë japoneze të bashkëpunimit …

Më shumë

Shqipëria përfshihet nga moti i keq

Shqipëria përfshihet nga moti i keq

Pjesa më e madhe e Shqipërisë është përfshirë orët e fundit nga rreshje të forta shiu duke krijuar probleme të shumta veçanërisht në qarkullim. Njoftimet e deritanishme bëjnë të ditur bllokimi i disa prej akseve kryesore rrugore brenda qytetit të Tiranës duke krijuar vështirësi në qarkullimin e qytetarëve. Punonjësit e …

Më shumë

“Qyteti im” në RTSH-Durrësi

durresi qyteti im reportazh rtsh durres

Rrallë ndodh që emri i një qyteti dhe mbiemri që i kanë zgjedhur njerëzit ndër shekuj, të jenë gati sinonime të njëri-tjetrit. I tillë është Durrësi dhe mbiemri “i madh”. Në lashtësi Durrësi figuron një nga qytetet më të mëdhenj, jo vetëm në trevat shqiptare, por edhe në të gjithë Mesdheun. Ai …

Më shumë