KRYEFAQJA » Tag Archives: Fakulteti Ekonomik

Tag Archives: Fakulteti Ekonomik

Fakulteti Ekonomik: Miratohen kriteret e pranimit për ciklin e parë bachelor

Fakulteti ekonomik ka miratuar kriteret e pranimet që do të zbatohen vitin e ardhshëm për ciklin e parë bachelor. Zv.Dekani i këtij fakulteti Alban Korbi ka sqaruar se kriterët janë përcaktuar brenda muajit dhjetor në mënyrë që studentët të kenë kohë të informohen. “Kriteret në fakultetin e Ekonomisë për vitin …

Më shumë

Fakulteti Ekonomik rrit bashkëpunimin me një sërë institucionesh

Fakulteti Ekonomik rrit bashkëpunimin me një sërë institucione

Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Tiranës, që prej tre muajsh, ka standartizuar në marrëveshje bashkëpunimin me një sërë institucionesh. Dekani i këtij fakulteti Profesor Dhori Kule, vlerëson se tashmë kjo përbën domosdoshmeri. “Tashmë Fakluteti Ekonomik në detyrimin e vet, për edukim, kërkim dhe funksion social ka nënshkruar marrëveshje të ndryshme, …

Më shumë

Tiranë: Formimi akademik dhe studimi shkencor, bazuar në kërkesat e tregut të punës

Fakulteti Ekonomik, që prej tre muajsh, ka standartizuar në marrëveshje bashkëpunimin me një sërë institucionesh. Dekani i këtij fakulteti Prof.Dhori Kule vlerëson se tashmë kjo përbën domosdoshmëri. Ndërkohë një nga marrëveshjet e fundit është ajo me Ministrinë e Inovacionit dhe Administratës Publike. Në çfarë konsiston në terma konkrete bashkëpunimi i …

Më shumë