KRYEFAQJA » Tag Archives: gjuha shqipe

Tag Archives: gjuha shqipe

Gjermani: Fëmijët e emigrantëve shqiptarë mësojnë gjuhën e nënës

Janë fëmijë emigrantësh shqiptarë që jetojnë prej vitesh në Dortmund të Gjermanisë, por lidhjet me Shqipërinë dhe gjuhën shqipe mundohen ti mbajnë gjallë. Anisa me origjinë nga Shkodra është një prej tyre dhe së bashku me një grup mësuesish dhe nxënësish që studiojnë shqip në shkollat gjermane , po viziojnë …

Më shumë