KRYEFAQJA » Tag Archives: has

Tag Archives: has

Rama: Qeveria nis kompensimin për gjedhët e humbur nga dematoza nodulare

Fermerët e Hasit,ishin të parët që morën kompensimin e kafshëve të dëmtuara nga dermatoza nodulare, një proces që do të zëvendësojë çdo kafshë të humbur nga sëmundja, sikurse premtoi kryeministri Rama. Si pjesë e paketës më të madhe të solidaritetit me vlerë 3 milionë dollarë u realizua vaksinimi dhe kompensimi …

Më shumë