KRYEFAQJA » Tag Archives: Arsimi profesional

Tag Archives: Arsimi profesional

Rama për arsimin profesional

"një përgjigje shembullore për gjithë politikanët dhe shkarrashkruesit e kazanit"

Kryeministri Edi Rama vazhdon të këmbënguli se zhvillimi i arsimit profesional mund të sjelli një reduktim të papunësisë në vend. Në tryezën “Arsimi profesional, sfidat dhe cilësia”, zoti Rama tha se “Nëse arsimi profesional nuk do ishte braktisur 25 vite më parë sot në të gjitha ndërmarrjet nuk do kishte …

Më shumë

Klosi: Arsimi profesional mundësi e vyer për punësim në tregun vendas dhe atë të huaj

Arsimi profesional, shihet nga Qeveria si një mundësi e vyer për punësimin në tregun vendas por edhe atë të huaj. Është Ministri i Mirëqënies sociale, që i drejtohet sërish me apel të rinjve, për të mos humbur mundësitë e këtij arsimimi, duke përcjellë qartazi mesazhin, se emigracioni i paligjshëm në …

Më shumë