KRYEFAQJA » Tag Archives: artistet

Tag Archives: artistet

“Mos ma prek Valbonën”, koncert-protestë nga Eda Zari dhe Elina Duni

“Kur pushteti korrupton, poezia pastron” kështu deklaronte Presidenti i Shteteve të Bashkuara Kenedi vetëm 3 javë para se të vritej. Gati si një jehonë e kësaj thënie sot janë artistët ata që po ngrenë zërin dhe ngrenë pikëpyetje mbi vendimarrjet politike për dy çështje të nxehta: rrezikimi i luginës së …

Më shumë