KRYEFAQJA » Tag Archives: Blendi Klosi

Tag Archives: Blendi Klosi

Ndryshime në qeveri?

Cilët janë skenarët e kushtetutës për qeverinë?

Kryeministri Edi Rama është takuar ditën e dielë në selinë e Partisë Socialiste me disa ministra të rëndësishëm të kabinetit të tij dhe zyrtarë të tjerë të lartë cilët janë njëkohësisht edhe të deleguar të kryesisë në qarqe të ndryshme të vendit. Takimi me zyrtarët e lartë vjen ndërsa prej dy …

Më shumë

Klosi: Administrata publike u përgjigjet pritshmërive për integrimin në BE

blendi klosi, pritshmerite, be, integrimi, kontrata pune, vendi, administrata

Në sfidën për të përmbushur kriteret, kusht për Integrimin e vendit në BE, administrata publike sipas ministrit Klosi u pergjigjet pritshmërive. Meritën kryesore për këtë ua njeh të rinjve shqiptarë të shkolluar që janë bërë pjesë e administratës gjatë viteve të fundit , falë edhe mundësisë që iu dha atyre …

Më shumë

Klosi bën thirrje për raportimin e fëmijëve që shfrytëzohen në rrugë

Në ditën ndërkombëtare të fëmijëve, ministri i punëve dhe çështjeve sociale Blendi Klosi, ka kërkuar që qytetarët të bëhen pjesë e sistemit për të raportuar cdo rast të fëmijëve që shfrytëzohen në rrugë ,për ti strehuar në institucionet rezidenciale të përkujdesit shoqëror. Në këto institucione fëmijët kanë mundësi të marrin …

Më shumë