KRYEFAQJA » Tag Archives: cerdhet

Tag Archives: cerdhet

Tiranë, shtohen kërkesat për regjistrime në çerdhet publike

Çerdhet dhe kopshtet publike në Tiranë ofrojnë sot infrakstrukturë bashkëkohore, ndërsa kërkesat për të regjistruar fëmijët në to kanë shënuar rritje. Edhe tarifa e përballueshme duket se është një faktor shtesë. Për akomodimin në çerdhe të një fëmije pagesa është 130 lekë/dita, ndërsa në kopsht 160 lekë/dita. Pa përmendur lehtësitë …

Më shumë