KRYEFAQJA » Tag Archives: Çmimet e naftës

Tag Archives: Çmimet e naftës

Rritet çmimi i naftës

Çmimet e naftës janë rritur në tregun botëror pas marrëveshjes mes Rusisë dhe shteteve të tjera që nuk janë pjesë e Organizatës së Vendeve Eksportuese të Naftës përmes së cilës ato kanë rënë dakord për uljen e prodhimit, me qëllim që të zvogëlojnë sasitë e mëdha të mbetura të naftës. …

Më shumë