KRYEFAQJA » Tag Archives: dollarë

Tag Archives: dollarë

Rritet çmimi i naftës

Për të parën herë këtë vit në tregun aziatik, çmimi i naftës së papërpunuar sot ka shënuar rritje në mbi 50 dollarë për fuçi, duke u dhënë shtytje ekonomive të vendeve prodhuese të naftës prej Rusisë e Kazakistanit, e deri në Irak dhe Iran. Këtë rritje të papritur të çmimeve, …

Më shumë

Raporti i Europol dhe Interpol: Kontrabandistët fituan 6 miliardë dollarë nga emigrantët

5-6 miliardë dollarë vetëm për vitin 2015 është shuma që kanë fituar kontrabanduesit duke kaluar fshehurazi afërsisht 1 milion emigrantë në Bashkimin Evropian. Përmes një raporti të përbashkët dy agjenci të fuqishme të zbatimit të ligjit, Europoli dhe Interpoli, kanë llogaritur përfitimin e kontrabanduesve nga ky lloj i trafikimit. Raporti …

Më shumë

BB projekt 55 milion dollarë për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë.

BB projekt 55 milion dollarë për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë.

55 milionë dollarë është projekti i Bankës Botërore për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë. Për të përmbyllur fazën e fundit të konsultimeve, Ministria e Zhvillimit Urban dhe përfaqësues të Bankës Botërore u takuan të mërkurën me kryetarët e bashkive të jugut për të dëgjuar propozimet e …

Më shumë