KRYEFAQJA » Tag Archives: financat

Tag Archives: financat

Rama : FMN “një përgjigje shembullore për gjithë politikanët dhe shkarrashkruesit e kazanit”

"një përgjigje shembullore për gjithë politikanët dhe shkarrashkruesit e kazanit"

Kyeministri Edi Rama ka shprehur të mërkurën kënaqësinë e tij që FMN ka dhënë aprovimin për projekt-buxhetin e vitit 2017.  Në rrjetin social Fejsbuk zoti Rama ka shkruar se kjo është “një përgjigje shembullore për gjithë politikanët dhe shkarrashkruesit e kazanit”. Sipas zotit Rama “Falë reformave të thella që po …

Më shumë