KRYEFAQJA » Tag Archives: Hillary Clinton

Tag Archives: Hillary Clinton

Kërkesë për rinumërim votash në shtetin ku Donald Trump fitoi me rezultat të ngushtë!

SHBA: Trump punoi me kubanezët dhe iranianët

Komisioni zgjedhor në Uiskonsin ka marrë një kërkesë për rinumërim votash në shtetin ku Donald Trump fitoi me një rezultat të ngushtë dy javë më parë. Kërkesa është paraqitur nga Partia e Gjelbër me kandidate për presidente Xhill Stein. Stein është zotuar gjithashtu se do të kërkojë rinumërim votash në …

Më shumë

Fitorja e parë e Clinton

Hillary Clinton mori fitoren e parë në zgjedhjet presidenciale të 2016-s, duke korrur sukses në Diksvill Noç. Elektorati në vendbanimin e vogël të New Hampshire, rreth 10 milje në jug të kufirit kanadez kishte vetëm tetë votues. Demokratja Clinton mori katër vota, ndërsa republikani Trump dy. Një person mbështeste Gary …

Më shumë