KRYEFAQJA » Tag Archives: bujqesi

Tag Archives: bujqesi

Mblidhet Këshilli i Investimeve

keshilli i investimeve, milva ekonomi, bujqesi, mbledhje, investime, lajme ekonomi

Të enjten pasdite nën drejtimin e Ministres Milva Ekonomi u mblodh Këshilli i Invetimeve. Mbledhja kishte qëllim diskutimin e aksesit në shërbimet financiare në sektorin e bujqësisë. Ministrja Ekonomi tha se bujqësia dhe agropërpunimi përbën një nga prioritetet e qeverisë dhe angazhimi për ta realizuar këtë akses ka qënë maksimal. Shfrytezimi i duhur …

Më shumë