KRYEFAQJA » Tag Archives: Elbasan

Tag Archives: Elbasan

Dializa ofrohet edhe në Elbasan

Dializa ofrohet edhe në Elbasan

Nga muaji prill, hemodializa ofrohet në kushte bashkëkohore edhe në Spitalin Rajonal të Elbasanit, duke i dhënë fund kalvarit të pacientëve me insuficiencë renale kronike. Ndonëse reparti i hemodializës në këtë spital ishte hapur prej vitit 2005, në dispozicion të tij ishte vendosur në një dhomë e vogël, ku për …

Më shumë

Basha në Elbasan: Dita e verës, fillimi i punëve të mbara dhe mbarimi i punëve të nisura!

Basha në Elbasan: Dita e verës, fillimi i punëve të mbara dhe mbarimi i punëve të nisura!

Kryetari i Partisë Demokratike në opozitë Lulzim Basha i shoqëruar nga bashkëshortja dhe përkrahës të tij, ishte në Elbasan për t’ju bashkuar festimeve në “Ditën e Verës”. Zoti Basha përkshkoi rrugën kryesore të qytetit duke u uruar qytetarët ndërsa e cilësoi Elbasanin si “zemrën e traditës së mrekullueshme të festës”. …

Më shumë

Gjermeni: ALUIZNI për procedurat e legalizimit të ndërtesave me shtesa

aluzini, elbasan, eglantina gjermeni

Ministrja e Zhvillimit Urban Gjermeni, shoqëruar nga deputetja e zonës Kushi, kryebashkiaku i qytetit të Elbasanit, Qazim Sejdini, si dhe Drejtori i ALIUZNI-t të qytetit të Elbasanit, Maringlen Disha, zhvilluan një takim me banorë që kanë përfituar nga VKM “Për përcaktimin e rregullave të legalizimit të objekteve me leje ndërtimi, …

Më shumë

Elbasan: Mbrëmje festive, nderohen Sejdini dhe Sadiku

Elbasan: Mbrëmje festive, nderohen Sejdini dhe Sadiku

Qendra e Artit të Bashkisë Elbasan përmbylli aktivitetet në një mbrëmje festive nderimi, në teatrin “Skampa”. Pjesë nga kompozitorët më të shquar shqiptarë dhe botërorë erdhën nën interpretimin e orkëstrës filarmonike të Elbasanit në bashkëpunim me orkestrën e Radiotelevizionit Shqiptar nën drejtimin e Jetmir Barbullushit. Në këtë mbrëmje bashkia ndau …

Më shumë