KRYEFAQJA » Tag Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Tag Archives: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Në Shqipëri autoritetet urdhërojnë tërheqjen e “Snikers”, “Mars” dhe “Milky Way”

Në Shqipëri autoritetet urdhërojnë tërheqjen e “Snikers”, “Mars” dhe “Milky Way”

Pas alarmit të përhapur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për tërheqjen urgjente nga tregu të çokollatave “Snikers”, “Mars” dhe “Milky Way”, pasi ndër to ishin zbuluar përmbajtje plastike, edhe në Shqipëri ka mbërritur një kërkesë e tillë. Të enjten Autoriteti Kombëtar i Ushqimit përmes një njoftimi bëri thirrje që …

Më shumë