KRYEFAQJA » Tag Archives: Bashkimi Evropian

Tag Archives: Bashkimi Evropian

Raporti i Europol dhe Interpol: Kontrabandistët fituan 6 miliardë dollarë nga emigrantët

5-6 miliardë dollarë vetëm për vitin 2015 është shuma që kanë fituar kontrabanduesit duke kaluar fshehurazi afërsisht 1 milion emigrantë në Bashkimin Evropian. Përmes një raporti të përbashkët dy agjenci të fuqishme të zbatimit të ligjit, Europoli dhe Interpoli, kanë llogaritur përfitimin e kontrabanduesve nga ky lloj i trafikimit. Raporti …

Më shumë

Komisioneri evropian Johanes Hahn dhe raportuesja e Kosovës në PE, Lunaçek vizitojnë Kosovën

Komisioneri europian për politikat e fqinjësisë dhe zgjerimit, Johanes Han, nis sot një vizitë dy-ditore në Prishtinë, ku do të ndjekë konferencën që zhvillohet në kryeqytetin kosovar në lidhje me marrëveshjen e Stabilizim-Asociimit mes Kosovës dhe BE-së. Në këtë konferencë diskutohen reformat ekonomike që duhet të ndërmarrë Kosova në rrugën …

Më shumë