KRYEFAQJA » Tag Archives: administratoret

Tag Archives: administratoret

Bashkia e Tiranës çertifikon 100 administratorë pallatesh

Më shumë se kushdo nevojën për administrimin e hapsirave të përbashkëta e ndjejnë banorët e pallateve ekzistuese. Të ndërtuara prej më shumë se 4 dekadash e të pa mirëmbajtuara këto pallate janë amortizuar ndjeshëm. Pa shtuar ndërtimet inormale, që i janë bashkëngjitur. Drejtori i njësive administrative në Bashkinë e Tiranës, …

Më shumë

Abuzuan me tenderat, arrestohet nëndrejtori i burgjeve dhe katër administratorë privatë

Peqin, vetëvrasja e të dënuar në kushtet e tronditjes psiqike

Një zyrtar i lartë i Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve dhe administratorët e 4 kompanive private janë arrestuar nga policia. Ata akuzohet se në bashkëpunim me njëri-tjetrin kanë abuzuar me tenderat e furnizimit me ushqime të burgjeve. Prokuroria e Krimeve të Rënda thotë se ka arritur të provojë me fakte …

Më shumë