KRYEFAQJA » Tag Archives: ballokume

Tag Archives: ballokume

Festohet “Dita e Verës”

Festohet "Dita e Verës"

Shqiptarët po kremtojnë 14 marsin “Ditën e Verës”. Ajo është ndoshta festa me e lashtë në trojet shqiptare që nga koha e paganizmit, shumë shekuj para se të lindte krishterimi. Festimet synojnë të nderojnë natyrën e bukur shqiptare dhe bimësinë që nis e merr jetë në këtë datë pas dimrit. …

Më shumë